zondag 23 oktober 2011

Herfstvakantie

Afgelopen week ben ik er even lekker tussenuit geweest met Gijs en Celine. We hebben Raf en Marc bezocht in Luxemburg. Marc heeft weer wat meer tijd, nu de verkiezingen er op zitten. Hij heeft het overigens prima gedaan!
Een lolbroek had alle gezichten op de aanplakbiljetten van een rood neusje voorzien, het zag er erg grappig uit! We zijn lekker uit eten geweest en na een nachtje logeren, togen Gijs, Celine en ik naar Metz, naar de outlet waar ik met Elsbeth voor een gesloten deur had gestaan. Nu was hij wel open, maar eerlijk gezegd, rij er maar niet voor om! Welgeteld één truitje heb ik gekocht. Gijs en Celine kochten helemaal niets!! Vanaf de snelweg ziet het er aanlokkelijk uit:
Hiernaast zat Ralph Lauren, en deze twee winkels waren ook wel zo'n beetje het enige interessante. Het truitje kocht ik bij Desigual, maar dat had ik waarschijnlijk ook in de Kalverstraat kunnen kopen. Maar niet getreurd, we hebben lol gehad! Celine heeft Luxemburg gezien, we hebben heerlijk bijgekletst, en ik had nog even kans een van mijn quilts op de foto te zetten. Deze heb ik gemaakt voor de 40e verjaardag van Raf, in 2007. Volgens het label heb ik er tussen 2005 en 2007 aan gewerkt.
In elkaar gezet met de machine, handgequilt.

11 opmerkingen:

Annelies zei

Ja, de herfstvakantie zit er hier ook op, al was het alleen maar leren voor de mannen. Deze week tentamenweek.

Elsbeth zei

Wat een beauty! Eh, de quilt dan, haha

Wieke van Keulen zei

Wat een leuk verhaal! Die neus is wel leuk; goed idee voor als Wilders weer eens op affiches komt... Wat is je quilt prachtig. En wat een heerlijk gevoel om te zien dat iemand met plezier gebruik maakt van een van je kunstwerken.

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er allemaal heel gezellig uit en wat een mooie quilt!

Groetjes
Ines

Lida zei

Jammer dat het niet naar jullie zin was, maar als je hebt genoten dan kwam het dus toch goed, samen gezellig iets doen maakt een hoop goed toch! De quilt van Raf is prachtig, wat een schitterend cadeau! Groetjes
Lida

josé zei

PRACHTIG !!

Else zei

Gezellig er effies uit met de jeugd! En wat een schitterende quilt. fijne zonnige dag, knuffel Else

Phebe and Jane zei

Wat een prachtige quilt!
Groeten,
Marian

betty prins zei

Wij rijden ook altijd langs die winkels, denk iedere keer: ik wil even binnen kijken..., hoeft dus niet!
Bedankt voor de tip, Josephine. Je quilt is een prachtig exemplaar, fijn dat je hem weer zag!

Guusje, zei

Wat een mooie quilt, en zo te lezen hebben jullie een gezellige tijd gehad.

Supergoof zei

Ik zit met een zonnebril op te typen, want die quilt van Faf is oogverblindend mooi,...
*zwijmelzucht*
....

En Marc's neus is geweldig!
:o)

Kwilooknogkwijtdattikdroomvanlapjes,...dejouweseseseikdroomvanfeedsacks,....alshetschipmetgeldbinnenisdoeikeenmegaorder,....lijktmeheerlijkomnetzoalsoomdagoberteenduiktenemenineenpakhuisvanfeedsacksinditgeval,...
;o)