vrijdag 18 november 2011

van die dingen...

Gisteren heb ik gewerkt. Aangezien ik op de radio hoorde van lange files naar Amsterdam, besloot ik de trein te nemen. Verstandig he? Want het bespaart ook een hoop geld qua parkeren! Dacht ik...
Een boete van 70 Euro, daar kan ik bijna 3 keer voor in de parkeergarage staan in Amsterdam!! Ooo, wat was ik link!! Ben je in de stad nog aan het beknibbelen op een ijsje van "van der Linde", vind je op Bussum Zuid, zo'n geel vodje onder je ruitenwisser. Ik heb het verkeersbord op internet gecheckt, want ik was vastberaden niet te betalen. Helaas, ze hebben gelijk... domdomdom van mij! Maar ik ben nog steeds link hoor!! Misschien kan ik ipv betalen, een dagje in een cel zitten? Lijkt me heerlijk, handwerkje mee...
Vanochtend, toen ik uit bed kwam, zei Gijs dat ik niet blij ging zijn met Scooby. Ik dacht "o nee, mijn mandjes-quilt", maar die was gelukkig nog heel. Iets wat ik niet kan zeggen van de bank:
Die bevallige voetjes zijn overigens van Molly! Nou zat ik aan een nieuwe bank te denken, deze was al wat sleets, maar het was niet de bedoeling hem nog dit jaar te vervangen! Dus ga ik er maar een lapje op zetten. Voor Scooby is het gedaan met de vrijheid, ik ben al een bench aan het regelen bij een vriendin! Dat zal haar leren!!
Vandaag ga ik - afgezien van stofzuigen, de bank oplappen en de was doen - een blokje maken voor de Malle Mallendagen bij den Haan & Wagenmakers. Ik heb deze gekozen;
Grandma's Star!

10 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Wow, das niet mis, heel verstandig om een bench op de kop te tikken.
Mooie mallen, moet toch eens kijken of ik mijn DH zo gek kan krijgen om een dagje Amsterdam te gaan doen ;-D

Groetjes
Ines

Supergoof zei

Da's balen zo'n boete,... bah,...
;o)
En de bank da's ook niet leuk. Maar het harige boefje heeft wel smaak. Je quilt vind ze mooi en de bank niet.
Of misschien wilde ze al heel lang een bench,... en heeft ze het nu eindelijk voor mekaar.
;o)
Fijne Malle dag vandaag!

Lida zei

Ik ben nu dubbelblij dat Tara nog in de bench slaapt, het is een loeigroot onding, maar de boel blijft lekker heel! Succes met je plannen, groetjes
Lida

marcella zei

da's balen die boete, het is zo zonde...en nog een stout hondje ook, echt een pechdag! Spannende malletjes zijn dat

Wieke van Keulen zei

Heerlijk verhaal. Sorry hoor, dat ik er om moest lachen. Ik vind het vervelend voor je, maar ik zie het helemaal voor je. Je gaat er vast weer wat moois van maken... (uh, van de bank en je nieuwe quilt)

Elsbeth zei

oh Joos, wat kan je daar niet een boel lapjes voor kopen...:-(((((
volgens mij heb je een zakdoekje van Annelies d'r gebreide tissuedoos nodig...

mieke zei

Ik kan me voorstellen dat je link bent.Boete-geld is weggegooid geld !
De volgende keer zul je vast en zeker beter kijken.
Succes met het oplappen vd bank.
grtjs Mieke

Guusje, zei

O wat is dat balen zo'n boete. En dan nog zo'n bedrag grrr. En de bank dat is ook al minder, gelukkig hebben we nog lappies maar toch. Leuke mallen.

Judith zei

Er zijn van die dagen dat je beter in bed kunt blijven! Denk eens aanal die lapjes die had kunnen...... Bah zeg! Echt balen voor je.

Gerda zei

ohhh je bank...gedver..en dan nog een boete..bah!!..maar gelukkig maak je een mooie Grandma's star..daar wordt je vast weer blij van!!..