dinsdag 27 september 2011

Wat mij nou is gebeurd....

word ik zomaar verkouden! Dat overkomt mij soms jaaaaren niet!! En raad eens? Ik ga dit lijden, dragen als een echte vent, ha! Geen huishouden, beetje zielig kijken, niet bewegen zonder kreuntje... jullie kennen het wel, toch? Vanochtend vroeg heb ik koffie gedronken met Gijs (zoon, 17 jaar) en daarna weer heerlijk in de Tempur gedoken. Nu zit ik hier klaarwakker en vastbesloten; als ik straks Molly heb uitgelaten, begin ik aan een nieuw project! Ik krijg hier zomaar een kans in de schoot geworpen, om afgelopen zondag over te doen!! Ja, ik ga deze verkoudheid tot het bot uitbuiten. Ik ben ├ęcht niet in staat om de stofzuiger te hanteren of de vaatwasser uit te ruimen... gelukkig kan ik me nog net naar de naaimachine slepen....! Het moet iets worden uit dit boek:

Eigenlijk wil ik alle quilts in dit boek wel maken, ik zal dus een keuze moeten maken. Brrrrrrr

9 opmerkingen:

Judith zei

Het boek ziet er fantastisch uit, ben wel benieuwd naar wat je gekozen hebt. Stiekem wil ik ook wel snip en snip verkouden zijn en dan de hele dag lekker met een kopje thee in mijn kamertje met lapjes, heerlijk!! Beterschap en vooral echt helemaal hartstikke goed uitzieken!!

Annelies zei

Succes !!

Phebe and Jane zei

Veel plezier met je verkoudheid.
Groeten,
Marian

Elsbeth zei

ooowwh, wanneer word ik nou een keertje (een beetje) ziek... :-)))

mieke zei

Hahahaha, veel plezier met je verkoudheid.
Helaas heb ik er ook last van, daardoor een paar dagen weinig gedaan.... geen stofzuiger, geen vaatwasser maar ook geen lapjes !
grtjs Mieke

Guusje, zei

Beterschap en ja dat moet je zeker uitbuiten ben benieuwd....

Lida zei

Nu meis, geniet er maar van hoor, soms moet je een beetje vertroeteld worden en mag je best een beetje zielig zijn! Dus aai maar lapjes en nies de draadjes op de grond, dan mag een ander ze eens opzuigen! LOL! Sterkte, groetjes
Lida

marcella zei

ha,ha,ha, nu moet ik eerlijk bekennen dat ik het onlangs verbrande vingertje ook wel een beetje...nou ja, als een Vent heb ondergaan. gelukkig kon jij nog achter de machine :)

Anoniem zei

Mens, wat ben je zieeeelig.
Maar gelukkig draag je je last als een kerel. Knap hoor.
Fijn dat je je machientje toch kan bedienen en dat dit (verkoudheids)leed toch nog iets goeds brengt.
Heel veel sterkte en een voorspoedig herstel.
Dropjes willen ook nog wel eens helpen....
MARJO