donderdag 29 september 2011

Gisteren heb ik lapjes gesneden voor mijn Blindman's Fancy blokken.
Dit zijn alleen nog maar de middenstukken, er moet nog heel veel gesneden worden!
Om ook iets bij de tv te kunnen doen, heb ik een oudje uit de kast gehaald, om weer eens een stuk te quilten;
 Mijn mandjesquilt. Aaaah, wat een herinneringen.. Begonnen in 2008. Ik heb tijdens menige reis mandjes genaaid. Dit was een woelige periode in mijn leven, vandaar dat de quilt in de kast is beland. Te veel pijnlijke herinneringen eigenlijk. Eens kijken of ik ze nu aankan!

Dit is een foto van mijn schatje, met zijn schatje;

En tot slot iets raars. Mijn hele leven heb ik stijl haar gehad, of, zoals mijn opa het noemde, melkboerenhondenhaar. Nu ben ik 44 en krijg ik plotseling een slag in mijn haar, met hier en daar een heuse krul! Ik snap er helemaal niets van;

9 opmerkingen:

Annelies zei

Ga met veel plezier de mandjes quilten. Het is tenslotte een prachtige quilt.
Die krullen ? Misschien woel je wat meer in je slaap nu je een nieuw matras hebt ?

Anita - Vlijtige Handjes zei

De mandjes zijn prachtig eigenlijk jammer om te laten liggen. Wist je dat de structuur van je haar elke 7 jaar veranderd. Ik heb ook steil haar en heb het gevoel dat ik steeds oversla. Geen slagje te bekennen.
Groetjes Anita

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

en dan die houding waarmee je jezelf hebt proberen te fotograferen. Da's pas knap!!!!!

marcella zei

supermooie mandjes. Ik heb ook zo'n quilt met veel te veel herinneringen. Misschien moet ik ook eens flink gaan worden :)

GRANNY'S HOUSE zei

Mooie mandjes, daar zul je veel plezier aan beleven.
Mijn jongste DD heeft na de bevalling van haar dochter 5 jaar geleden, allemaal krullen en ze vindt het vreselijk, want ze was verknocht aan haar stijle haren.

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Wat een prachtige mandjes, die vind ik zo mooi ik ben er ook ooit aan begonnen ze moeten nog afgemaakt. En zo'n quilt met veel herinneringen heb ik ook dit jaar gequilt, soms is het moeilijk maar het was ook goed om het af te sluiten en ik had er een prachtige quilt bij. Mooie blokken heb je gesneden en ja de slag zo ineens bijzonder.

betty prins zei

Heel goed Josephine, die mandjes moeten nu maar eens afgemaakt.....door die zure appel heen bijten! He lucht vast op en geeft weer ruimte, al was het maar in de kast!

Miranda zei

Geweldig die mooie mandjes...zou fijn zijn als je daar weer goede herinneringen aan mag plakken! En als kapster kan ik je vertellen dat dit door hormonen(overgang misschien)veranderingen mogelijk kan zijn....

Anoniem zei

nieuwe shampoo gebruikt?
toch niet stiekem papillotjes ingezet?
Je weet het bij jou maar nooit.
groetjes,
Marjo