woensdag 28 september 2011

Blindman's Fancy

Jawel, hoor blok 1 is een feit! Dat is overigens geen poppenschoentje wat daar ligt, dat is mijn pantoffel maatje 36. Even om aan te geven hoe groot dit blok is! Tijdens het maken sloeg de twijfel toe, zooo grof. Maar nu hij in elkaar zit ben ik tevreden. De kleuren hadden iets meer mogen clashen, maar ach, er komt nog een flying geese rand omheen. 16 Van deze blokken zou voldoende moeten zijn voor een quilt! Ja, en dan nog heeeel veel flying geese natuurlijk!
Mijn verkoudheid is alweer voorbij. Wat nog rest zijn de onsmakelijke geluiden zoals keelschrapen enzo... Het is me gisteren dan ook niet gelukt het huishouden achterwege te laten. Gek is dat, beloof je jezelf dat je niet hoeft te stofzuigen, ga je je ergeren aan de hondenharen op de vloer... en de afwas op het aanrecht! Dat heb ik anders nooit, echt niet!! Maar ach, het leed is geleden, we gaan weer vrolijk verder. Slechts één dag verkouden, dat moet toch te maken hebben met mijn dijk van een weerstand? Willen jullie een tip?? Het moet mijn mayonnaise-verslaving zijn, en dan de zaanse variant!! Fruit fungeert voor mij als een bosje bloemen in de keuken, leuk om naar te kijken!! Zo vrolijk ook, al die kleurtjes!! En als je het lang genoeg laat liggen, veranderen die kleurtjes ook nog!!!

7 opmerkingen:

Lida zei

Helaas ja ik ken dat ook! Ben afgedraaid, doodmoe en vanmorgen bloed geprikt om te kijken wat er aan de hand is, maar nee er moeten boodschappen worden gehaald, gestofzuigd, de vaatwasser etc. wat zijn wij toch suffies hè! Maar ach dat is nu eenmaal de aard van het beestje! Heel apart dat blok en inderdaad wel groot, maar kijk eens uit hoeveel stukjes het bestaat, mag het dan! Succes met de geese! Groetjes
Lida

marcella zei

gezegend met eveneens een maatje 36 moet ik constateren dat dit inderdaad een enorm blok is. Mooie stofjes, dat wel. Ben benieuwd naar het totaal straks. Boekje uit de Elzas?

Josephine zei

@Marcella; nee, boekje van Amazon.com!!
@Lida; ach, als het anders was, hadden mannen wel de taak gehad om kinderen te baren!

Annelies zei

Fijn dat je verkoudheid weg is ! Ik hoop het blok binnenkort in het echt te zien. Ben erg benieuwd.

Guusje, zei

Wat een prachtig blok en ja gezien je pantoffel is het echt groot. Vind de stoffen ook erg mooi.
Fijn dat je verkoudheid helemaal weg is.

GRANNY'S HOUSE zei

Mooi blok en een lief pantoffeltje, kom ik niet in met mijn maat 41 ;-)Groetjes
Ines

Johanna Zweden zei

Mooi blok en wat een lief schoentje
Fijn dat je opgeknapt bent
Groetjes Joke