donderdag 22 september 2011

inhalen

Wat was er veel te vertellen de laatste tijd, maar helaas geen weblog.... Dus staan er allemaal foto's in mijn Appeltje van, naar mijn gevoel, heeeel lang geleden! Het werd zelfs zo erg dat ik, bij gebrek aan weblog, uiteindelijk ook mijn fototoestel ging vergeten. Zo zat ik afgelopen weekend met Elsbeth in St. Marie Aux Mines, zonder camera!!! Getverdeget!!!!! We hebben het overigens heerlijk gehad daar. Zaterdag middag vertrokken we vanaf den Haan & Wagenmakers, en reden naar Metz, waar Elsbeth een hotelletje geregeld had. Zondag ochtend reden we door naar St Marie. We hadden maar één dag, maar dat is genoeg voor mij om een fikse financiële aderlating op te lopen... Dus godzijdank was het slechts één dag!! Voor mij was het hoogtepunt de tentoonstelling van de quilts van Willyne Hammerstein.
En dan nu de foto's uit het grijze verleden:
De nieuwe kleur van mijn keldervloer... Hier lag nog zeil van de vorige bewoonster  en toen ik dat verwijderde, bleek de vloer beschimmeld te zijn, YEK! Nu is hij mooi zwembadblauw. Mijn ex-echtgenoot vroeg mij geheel terecht of ik er ook badeendjes op ging tekenen....

Dementia Light! Dit zijn niet mijn voetjes, maar de voeten van een vriendin, met wie ik een boswandeling had gemaakt, zooooo genant Marian!

De kaart van de stoffenlijn van Petra Prins, bij Windham. De naam heeft niets met mij van doen, maar ik mag mezelf graag wijsmaken dat het anders zit!!! Vooral omdat haar vriendin Mary Koval een nieuwe lijn heeft met de naam Alexandra, mijn tweede naam!!! Ja jemig, dat kan toch geen toeval zijn? Ik droom lekker verder....En dan presenteer ik nu, met gepaste trots, een affo!!! Van de stofjes die ik in de vakantie in Frankrijk kocht, heb ik een rag-quilt voor Molly gemaakt!
Beetje een rare belichting, de kleuren zijn in het echt veel warmer. Het zal Molly worst wezen, als ik haar verder maar met rust laat! En zei er daar iemand worst??

6 opmerkingen:

Annelies zei

Ja, wat een prachtig. Ik vrees dat het me morgen geld gaat kosten. (als het er is) Echt gezellig weer bij je langs te komen.

petronella zei

Heb je gemist, en weet nu wat een rag-quilt is, heb het maar opgezocht op google, en succes......

Lida zei

Welkom en leuke quilt voor de hond, hoef ik niet te doen bij mijn bijtertje! Groetjes
Lida

marcella zei

raadsel opgelost. Jouw smsje zei om 10.30 we komen net aan, ik dacht dat jullie de hele nacht hadden doorgereden. Kom maar bij mij foto's kijken dan, ik heb er genoeg :) zal morgen proberen een beginnetje te maken op nuttig en fraai. Ahhh, jij hebt het boek ook? super hè? Had ik je niet verteld om van de winkeltjes weg te blijven. Zelf ben ik helaas ook nogal arm geworden daar, er lag ook zovéél

marcella zei

we hadden wijl even kunnen ruilen, ik de lamp, jij mijn fototoestel :) dat we daar nu pas achter komen

Anoniem zei

Zen Eгotiс Massage by a trаined therapist ωhо has put me into a сaгeeг in
thіѕ fiеld, rаnging fгom simplе relaxing facіals,
to exfoliating fаcials, to treatmentѕ that
help with аdult аcne.

Alѕo visіt my homepage :: tantric massage in London