zondag 21 oktober 2012

Niets nieuws....

Want, ik heb weinig te melden op quiltgebied! Ik ben wel met iets bezig, maar dat kan ik niet laten zien. Dus dacht ik, mwoah, laat ik dan wat larie melden;
 
Als ik vroeger, als kind, eens bij de huisarts in de wachtkamer zat, viel mij altijd een bepaald tijdschrift op; Arts en Auto... Goh, dacht ik dan, dat daar een tijdschrift voor bestaat. En, zijn alle artsen dan gek op auto's? Bestaat er ook een "Slager en Rijwiel"? Ja, de denkwereld van kind... Maar om eerlijk te zijn, ik snap de titel nog altijd niet! Affijn, toen Gijs aan Geneeskunde begon, schoot mij dat tijdschrift weer te binnen. Ik vroeg me af of het nog bestond, en natuurlijk heb ik er ook de nodige lolletjes om gemaakt! Vandaag haalde ik Gijs van de trein, en thuis opende hij zijn post;
Het bestaat nog!! Ik heb staan joelen en dansen in de kamer van puur jolijt! En, nog veel lolliger, het gaat bij mij in de brievenbus komen!! Zou het er dan toch nog van komen, dat een raadsel uit mijn kindertijd, nu eindelijk opgelost wordt?

Ik kreeg de volgende reaktie van Marcella, het raadsel is opgelost!!!;
Blogger marcella zei...
jij ook weer blij met je nieuwe 'glossy' :) weet je dat er afgelopen zomer een editie was die Arts en Fiets heette? De naam arts en auto stamt nog uit de jaren 20 van de vorige eeuw toen de VVAA autoverzekeringen aan artsen aanbood in de tijd dat er nog niet heel veel auto's op de weg waren. 

7 opmerkingen:

Phyllis zei

Sommige dingen veranderen dus nooit :-)!

GRANNY'S HOUSE zei

Ik hoop het voor je, je moet er toch niet aan denken dat je er na al die jaren nog niet achter komt ;-))

Groetjes
Ines

marcella zei

jij ook weer blij met je nieuwe 'glossy' :) weet je dat er afgelopen zomer een editie was die Arts en Fiets heette? De naam arts en auto stamt nog uit de jaren 20 van de vorige eeuw toen de VVAA autoverzekeringen aan artsen aanbood in de tijd dat er nog niet heel veel auto's op de weg waren. Ik dacht dat Gijs iets met Bio ging studeren?

marloes zei

Bijzondere titel voor een blad zeker voor artsen hi hi Gr. Marloeskreatief

Johanna Zweden zei

Nu ben ook benieuwd hoe iemand op zo een titel kan komen!
Fijne maandag gr joke

Hubertine zei

Mysterie opgelost! ;0)

Monica zei

Oh, grappig dat ik mij niet als enige verbaasde over zo'n titel, gelukkig hebben we Marcella nog :-)