maandag 29 oktober 2012

mama gaat uit! en Keeping up Appearances


WAUW!! Wat heb ik een fantastische zondag beleefd! Gisteren was ik naar een optreden van Bernard Allison!! Ik kende de band niet, maar ben nu fan!
Vanzelfsprekend zijn de meeste foto's mislukt, aangezien ik geen flits wilde gebruiken.... Ik was mee, met Elsbeth, Ed en Jeroen, en het was GAAAAAF! Ik heb weer ouderwets staan swingen...
..... en dat was heeeel lang geleden!! Daarna zijn we nog heerlijk uit eten geweest, hmmmmmm!!En wat bedoel ik met Keeping up Appearances?

Nou, kijk eens wat de postbode zaterdag in de bus stopte?
 Maakt dat indruk, of maakt dat indruk?? Ik hoop toch wel dat hij eerst de hele straat doorgewandeld is met die post-stukken duidelijk in beeld!! Potjandorie, dan tel ik weer helemaal mee! De Bio, en de Arts en Auto, spreken voor zich... die zijn voor Gijs! Maar he, die Modulair?? Jawel, voor mij! Twee jaar geleden dacht ik, ik ga eens leuk Privaat Recht doen.... Mateloos interessant, aangezien er in mijn omgeving destijds, meerdere mensen mee te maken hadden... Eerlijk gezegd had ik toen al niet de intentie om ooit aan tentamens mee te doen, ik vond het gewoon wel interessant.... En zeg nou zelf, indruk maken op je woonomgeving, dat mag best wat kosten, toch??

6 opmerkingen:

Annelies zei

Je staat er leuk op Josephine !!!

Lida zei

Hahaha, wat een grap die bladen, nu hier merken ze niets van dat soort dingen, wij wonen in het laatste huis en dus wordt er niet geshowd! Maar wat een leuke gezellige zondag was dat! Verlies nu niet je aanzien door de muziek te hard te zetten! Grijns! Groetjes
Lida

GRANNY'S HOUSE zei

Hahahaha gillen die bladen.
Wij kregen bij alle geboortes van onze kinderen een kaart van het Koninklijk staldepartement, wij woonde toen 4 hoog in Amsterdam, en alleen die post werd altijd helemaal naar boven gebracht en dan kon ik ze geruststellen dat wij die alleen maar kregen omdat mijn DH vertegenwoordiger was en hij hen als klant had.
Was ook altijd lachen.

Groetjes
Ines

Johanna Zweden zei

Leuke foto van je !!!!!!!!
Heerlijk zo een gezellig avondje uit
fijne dag groetjes Joke

KijkDaarIs zei

OHHH...wat gezellig!!...heerlijker even uit..en die tijdschriften...mateloos intressant!!!
Lekker nagenieten ..;0)
fijne dag

Anoniem zei

Sjiek hoor! Moeten we je nu met-U- aanspreken???
gezellige avond
groetjes,Truus uit Drenthe