woensdag 21 december 2011

sorry...

 
... maar ik kan het toch niet laten... Toen ik gisteren hoorde van het overlijden van Kim Jong-Il, ben ik zappend van journaal naar journaal gegaan. Van de BBC tot Al Jazeera, wát een vermaak. Net nog, op ons eigen journaal, huilende mensen bij een roltrap alwaar de grote generaal voor het laatst te zien was door het volk. Ik vind het fascinerend, dit kijkje in een levend decor van 1984 (George Orwell)!! 

6 opmerkingen:

Lida zei

Ik wist niet wat ik zag! Al die mensen die huilden en bloemen legden, maar pas toen ik later een ruimer beeld zag, kwam de waarheid om de hoek, het waren er helemaal niet zoveel en logisch voor een dictator die zelf in luxe leefde, terwijl zijn volk honger leed door zijn machtswellust! Ik hou mijn hart vast voor wat er nu gaat gebeuren.
Maar bijzonder was het wel. Gelukkig wonen wij hier! Fijne dag
Lida

Quibi zei

Ja het is inderdaad vermaak! Al die overdreven huilende mensen, ze kunnen niet eens meer praten zonder te huilen... Ze kenden die man niet eens persoonlijk en ze werden enorm door hem onderdrukt.
Ik zie Nederland al zo huilen als onze koningin komt te overlijden... Bizar!

Miranda zei

Wij hebben in Amerika ook veel met Koreanen te maken gedaan...welliswaar met degene van de "goede' kant...al twijfelen we heel sterk aan dat het twee afzonderlijke landen zijn. Maar dat het volk verknipt is duidelijk. Ze zijn totaal de weg kwijt is in de werkelijke wereld. Dat moge duidelijk zijn in alles wat ze doen. Koreaanse bazen willen 24 uur per dag macht op je uitoefenen en eisen alles wat ze je ook opleggen...en ze zijn daardoor ook erg wantrouwend. Wij zijn huiverig voor hoe dit katje in de duister gaat reageren in de toekomst!

Annelies zei

Ik bekijk het met grote verwondering !

conny's quilts en creaties zei

Het was zo NEP! Tegelijk is een echt groot man overleden: Vaclav Havel: daar, in Tsjechië werd echt gerouwd, zo'n verschil met de beelden van Noord Korea. Arme Koreanen, een nieuwe dictator die het roer overneemt....

Anoniem zei

erοtіc massage іs а life philosophy, a schоol of thought,
an intіmatе eхpеrience,
and philosoρhу. A wοrry free
anԁ аffoгdablе serviсe, а mіni USB ρort, whilе on the treatment selecteԁ.


Feel free to surf tο my web sіtе Tantra london