zondag 11 november 2012

St Maarten....

..en ik realiseer me dat ik wederom vergeten ben snoep in huis te halen! Wederom, omdat ik vorig jaar ook al noodgedwongen de avond doorbracht met de gordijnen stijf dicht en de lampen laag. En toen ik om een uurtje of 8 dacht dat het veilig was, en de hond ging uitlaten, werd ik bestormd door de buurkinderen met hun bijna voltallige klas.... Ze is er wel!!! Dat dus niet weer, vanavond vlucht ik naar Utrecht.... Ik gooi mijn tartaartjes, boontjes en oesterzwammen in een tas, en eet bij mijn kind! We eten zijn zelf-gekweekte paddestoelen, kijk;

Hmmm, smullen!!! Hopelijk vieren ze in Utrecht geen St Maarten...

En dan wil ik nog dit laten zien:
Deze week hingen deze posters bij ons in de bushokjes, en ik moest meteen aan ex-zwager Raf denken... Toen ik donderdag, op weg naar Amsterdam, een hokje in het dorp passeerde, zag ik daar mannen aan het werk met het glas. Ik heb snel de auto gekeerd, terug! Ik vroeg de mannen hoe ik aan zo'n poster kon komen, ze keken elkaar aan, haalden die poster er uit, en gaven hem zo maar mee!!! Ik was helemaal van mijn stuk!! Zo lief!!!! 's Avonds meteen via Facebook aan Raf laten zien, en hij wil hem graag hebben! Het is een enorme poster, ik gok zo'n 1.80 X 1.50 meter, het was moeilijk om hem op de foto te krijgen... Ik zal hem in een lege kartonnen koker van een rol den Haan & Wagenmakers stof doen, dan blijft hij mooi!

7 opmerkingen:

Annelies zei

Ook ik heb geen snoep in huis en zit zonder gordijnen. Als dat maar goed gaat.
Andere jaren is er nog nooit iemand langsgekomen.

Josephine zei

O jee, Annelies, laten we hopen dat het alleen in het oude deel van het dorp voorkomt....geen gordijnen, rampzalig! Gelukkig heb je getint glas!

Ineke zei

Je mag ook een lege emmer bij je voordeur plaatsen hoor, zo staat er bij ons altijd op het blaadje staat, die krijgen we altijd een week van te voren. De kinderen weten dan dat er daar niets te halen valt ;-)
Mooie zelf gekweekte paddestoelen!
Fijne zondag

GRANNY'S HOUSE zei

Hier wordt het niet gevierd, ik heb er dus geen last van ;-)

Mooie paddestoelen, die zullen wel smaken en verser kan je ze niet krijgen.

Mooie poster!

Groetjes
Ines

Elsbeth zei

wij zullen wel verstoppertje moeten spelen, heb ook niks anders in huis dan een paar uien en aardappelen en daar zal het ze niet om te doen zijn :-)
Mooie poster voor Raf!

Martine zei

Hier vieren ze het niet. Stom want ik heb wel snoep in huis.

Anoniem zei

Ik plak gewoon een briefje op mijn bel met: Wij doen niet aan Sint Maarten.
Daaronder een pruilende smiley getekend, anders komt het zo hard aan. Haha.