maandag 5 november 2012

Nieuw project?

Oooo kijk eens wat ik op Amazon.com vond:
De quilt op de voorkant van dit boek, heet "Pie in the Sky", en ik vind hem helemaal fantastisch!! Momenteel ben ik een quilt voor Petra aan het doorquilten, maar mijn handen jeuken, om met dit patroon aan de slag te gaan! Vanavond ga ik eens voorzichtig lapjes bij elkaar zoeken....
En dan heb ik nog iets nieuws, en wel datgene waar het boek op ligt;
Jawel, ik heb een heuse "hocker"! Sterker nog, ik heb de bank die erbij hoort, ook gekocht! Afgelopen vrijdag, bij IKEA! Maar de bank komt pas over twee weken... Hij is niet zo lichtgrijs als op de foto hoor, dat zou niet handig zijn met drie honden. In werkelijkheid is hij donkergrijs, en de hoezen kunnen gewassen worden. Je kunt zelfs alleen nieuwe hoezen kopen, IDEAAL!
Even denken, nog meer te melden? O ja, 50-tinten-grijs-fans, ik kan jullie melden dat ik vanmorgen met veel plezier in deel twee begonnen ben.
Tot slot nog een paar foto's, gisteren genomen in de oude Bruynzeel fabriek in Zaandam, waar we door het hek geglipt zijn;
Ik vond het een soort mystieke ervaring, om door die enorme hallen te lopen, waar zoveel mensen jaren van hun leven hebben doorgebracht, werkend, pratend, lachend, schreeuwend... En nu is alle geluid verstomd, doodse stilte, er is niets van over... Een heel raar idee! Wat ik heel mooi vond, was de afbladderende verf, alsof het gebouw iets van zijn verleden, aan het heden wilde tonen. Bij dit staaltje graffitti was dat ook zo:
En daar word ik stil van, kijk maar;


8 opmerkingen:

Lida zei

Inderdaad een gave quilt! Succes met de lapjes, groetjes
Lida

Anoniem zei

Kan me voorstellen,dat je hier even helemaal stil van wordt.
Dat hebben wij ook eens gehad in Engeland waar we met engelse vrienden een leeg vliegveld met hangar uit WO 2bezochten.Die intense stilte en leegte,niet te beschrijven.
Kun je ook spullen opbergen in de hocker? Altijd handig.
Succes met je quilts
groetjes,Truus uit Drenthe

GRANNY'S HOUSE zei

Mooie quilt!
En je bent in mijn favoriete winkel geweest, de hocker is prachtig en superhandig.
Inderdaad heel stil, de verffabriek waar mijn vader heeft gewerkt hebben ze omgebouwd tot appartementen voor kunstenaars met onder ateliers, ik vond dat heel leuk gevonden.

Groetjes
Ines

Johanna Zweden zei

Dat is een schitterend quilt
Ha je bent in de Zweedse winkel geweest, mooie poef.
Wat een schitterende muurschildering
Fijne dag groetjes Joke

neeftje zei

Wat een mooie quilt,
Mooie poef ook!

Jeroen zei

Die hocker en bank...gewoon IKEAAL !

Birdblocks zei

OHHH, dat is wel HEEL apart, ik herken het meteen, ik heb daar gewerkt! Weliswaar op kantoor, maar die ruimte naast jou dat was de kantine!

Oh en BTW, mag ik op het lijstje? Huh, snap je 't niet? Nou op het lijstje voor het lenen van de 50 tinten aub, LOL Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd, en als jij t goed vindt...

Groetjes, Merel

Josephine zei

@Merel; Heeeee, gezellig!! En wat lollig dat jij nou uitgerekend bij Bruynzeel gewerkt hebt! Tuurlijk mag je 50 tinten lenen, maar je moet wel even geduld hebben, 2 wachtenden voor je.... Ik wilde je gisteren nog even gedag zeggen, maar je was denk ik achter...