zondag 18 november 2012

IKEA

Vrijdag, kon ik op internet lezen, dat mijn bank vandaag tussen 7:30 en 10:15 uur, zou arriveren... Dus wat doet een Joos? Die draait zich nog eens lekker om, als de wekker af gaat. Om 7:20 sloegen de honden aan... WAAT? Jawel hoor, de bank!
En nu zit ik dus op mijn oude bank, knus in mijn kuil, met 50 tinten grijs naast me;
...en vraag me wanhopig af, hoe ik ze dit ga afleren?! Ik denk dat ik niet eens een poging ga wagen... Ik vind het stiekem namelijk errug gezellig!
Wat ik ook errug gezellig vind, is Spotify! Voor een tientje per maand, kan ik alle muziek downloaden die ik maar wil! Gewoon op mn laptoppie en dan staat het hoppakee op mn Iphone, en diezelfde Iphone kan ik als afstandbediening gebruiken om mijn tuner te bedienen. Dat is GENIAAL!! Dank je wel Jeroen, ik begin me helemaal iemand van deze eeuw te voelen!
Enne, DAAAAAG Itunes!!!

5 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Ik zit ook altijd spotify te luisteren, momenteel de kerstmuziek *U* mag eigenlijk nog niet :-))
Geniet van je nieuwe bank en wat maakt het uit, onze lab lag altijd op de bank als wij weg waren en heel schijnheilig in haar mand als we weer binnenkwamen, heerlijk toch.

Groetjes
Ines

Josephine zei

@Ines; Ja precies, daar ben ik dus ook bang voor! Dat ik dan binnenkom, en drie warme kuiltjes in de bank vind......

Lida zei

Hier ligt Tara op de grond, van jongs af aan haar verboden op de bank te liggen (zou voor ons geen plek overblijven!) maar ze legt iedere keer stiekem haar poot erop om mij uit te dagen, de dondersteen! Succes met het in elkaar zetten en heb je wel wasbare hoezen genomen? Kun je altijd weer nieuwe nemen als ze te grijs worden! Groetjes
Lida

Anoniem zei

Altijd leuk,weer iets nieuws in huis.Heb op de bank een oud kleed liggen,en dan mogen de poezen op de bank.Natuurlijk uitproberen als het er niet op ligt(bij bezoek),maar even -eh-en weg zijn ze.Sterkte met het af/aanleren.
Geniet van je nieuwe bank!
groetjes,Truus uit Drenthe

KijkDaarIs zei

Leuk een nieuwe bank...dacht even dat het de bagage voor het weekendje weg was..;0)))
Fijne dag