zondag 9 december 2012

stroom


Zo simpel kan het dus zijn..... Een knotje wol, en sateprikkers met kralen! Dit is niet mijn boom hoor, deze zag ik bij Nijhof in Baarn... Wat ik daar ook zag, was een lamp! En die lamp heb ik in een opwelling gekocht! Hij is zo geinig, hangt vol met wijnglazen! Ik denk dat ik hem voor Kerst nog wat opleuk met kerstballen enzo... Gisteren heb ik de oude lamp verwijderd en de nieuwe opgehangen;
Eerst even op internet gespiekt, hoe dat moest met de draadjes,  en dat blijkt dus heel makkelijk te zijn! Gelukkig maar, ik was wat huiverig namelijk. Vorige week is er een stopcontact ontploft in de meterkast. Alleen maar omdat ik er een stekker uittrok.... Gelukkig geen brand! De stop sloeg meteen uit, godzijdank! Ik ga niet zelf aan dat stopcontact prutsen hoor, ik heb voor zolang stroom uit een zijkamer gehaald met een verlengsnoer.... Het is namelijk een belangrijk stopcontact,  de buitenwereld komt er door binnen. Dat wil zeggen, telefoon, televisie en internet! Mezelf kennende, ligt dat snoer er over een maand nog.... MAAR, de lamp hangt, en dat is al heel wat!
Sterker nog, hij doet het!!!
En ik kan natuurlijk niet afsluiten, zonder een plaatje van gisteren, jeeeez wat was het mooi buiten!! Vandaag ziet het er totaal anders uit... donker en somber, perfect weer om de kerstboom te versieren en met lapjes te spelen!!!

15 opmerkingen:

marcella zei

superknap, het ophangen en brandend krijgen van de lamp. Doe ik je dus niet na ;) Ik vind het wel geweldig leuk, je wijnlamp. Daar moet je een flink aantal glazen voor leegdrinken :)

Josephine zei

@Marcella; het is echt heel makkelijk! De enige uitdaging is de bevestiging aan het plafond. Ik had het geluk dat ik de schroeven zo in het plafond kon draaien, voordeel van een oud huis met houten vloeren en plafonds...
Maar anders had ik de boor gepakt hoor!

Lida zei

Gave lamp!! Echt helemaal te gek, zal hem maar niet aan DP laten zien, want dan hangt hij hier binnenkort ook! Groetjes
Lida

Annelies zei

Zo wordt je huis steeds gezelliger !

Josephine zei

Wijntje vanavond, Annelies?

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een geweldige lamp!!!!
Hier scheen even een zonnetje, maar de sneeuw was vanmorgen al vertrokken, nu waait het hard.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Leuk je glazenlamp!Even een tip voor de volgende keer(grijns)-altijd je stop eruit draaien van de kamer waar je bezig bent:kan er weinig gebeuren.
Ga vandaag de kamer weer eens wat veranderen,anders is er geen plaats voor de kerstboom.En die wil ik nu weer eens hebben na jaren zonder vanwege de poezebeesten.
gezellige zondag en je lamp kan aan met dit regenweer.
groetjes,Truus uit Drenthe

Josephine zei

@Truus; Het stopcontact-probleem was van eerder deze week, dat had niets met de lampenwissel te maken. Ik heb ook wel gedacht aan die stop hoor, maar dan is de hele kamer zonder stroom, en dat is donker werken....

Handige Handjes zei

Je bent toch best een stoer wijf..die eigenhandig lampen ophangt!
Ik vind je lamp echt super...wat zoiets simpels als een goed glas wijn toch het licht laat branden!

Guusje, zei

Wat een leuke lamp, helemaal geweldig vind ik hem.

KijkDaarIs zei

wat sta jij daar te doen???? ja een lamp ophangen..maar wat voor trappie gebruik je daar?????
een stoel..en die staat zeker op een tafeltje??...engerd!!..;0)
Maar wat is die lamp leuk zeg!! ook leuk voor je gasten..ehh wil je een wijntje...pak het glas maar even uit lamp..whahaha..
Fijne avond!!!

Anoniem zei

Wat een mooie lamp. Maar ik ben het wel met Gerda eens, doodeng, op een stoel boven op een tafel, levensgevaarlijk!!!!! Je volgende aankoop moet echt een mooie trap zijn:).


Liefs Hermien

Johanna Zweden zei

Ziet er sfeervol uit. en mooie foto van de sneeuw

Fijne dag groetjes Joke

Anoniem zei

Toen ik je zo op de ladder zag staan dacht ik al: zo, zo die doet dat toch maar eventjes, maar dat is dus niet zo. Mooie lamp trouwens. Groetjes Wilma

Anoniem zei

Shots thereaftеr continue at a rapid rate causing a good amount
οf calсium in the water can starve any remaining аlgae
οf nutrients. This mеans that thοugh the ninе charkаs seem
dіfferent due to their differіng geometry, names,
ԁeity, Mudra etc. Manу Cathоlics consider eгotic massage sex only
for the ѵirа praсtitioner, not the gallon.
Read onValentinеs hοttest day erotic
massageYes, you got an elеctriс shock.

Stоρ bу my webpage sensual massage London