woensdag 12 december 2012

weinig nieuws

Op quiltgebied heb ik weinig te melden. Ook ik ben, net als Elsbeth, bezig met een "project X"... En dat heeft niets met geinige feestjes te maken hoor, dus niet allemaal naar Huizen afreizen in de hoop hier een drankgelag aan te treffen! Het zou overigens wel lollig zijn.... een beetje de donkere dagen voor Kerst opvrolijken!
Voor vandaag heb ik weinig concrete plannen. Ik ben van plan in de tuin te gaan rommelen.
Dit is mijn kersenboom. Daaronder zien jullie een donker vlak, daar staat normaal mijn bankstelletje. Die kersenboom gaat eruit! Nog nooit heb ik er een kers van kunnen eten, de vogels winnen elk jaar weer! Diezelfde vogels, poepen mijn bankje onder en de boom zelf zorgt ook voor een hoop troep! En dus, de zaag gaat er in! De Annabelle Hortensia's moeten verplaatst worden, twee appelboompjes gaan ook het veld ruimen, alleen de druif blijft. Hier komt namelijk mijn terras! Dat klinkt overtuigend he? Maar niets is minder waar... ik roep dit al jaaaaren! Afgelopen voorjaar heb ik dan toch een hovenier een offerte laten maken voor het aanleggen van een terras. Ik schrok zo van de prijs, dat ik besloot om het dan maar zelf te doen! En als het lukt, zal ik daar meer voldoening uit halen, dan wanneer ik een smak geld kwijt ben aan een professional!

10 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Je hebt groot gelijk, anders ben je een vermogen kwijt, wel voorzichtig zijn.

Groetjes
Ines

Wilma Kuin zei

Bbbrrr,... in de tuin rommelen,... hier ligt allemaal vieze natte sneeuw,... mooie foto van je quilt,...

Anoniem zei

Kun je vandaag in de tuin werken? Hier ligt zeker 5 cm sneeuw en het begint weer te sneeuwen.Ontzettend mooi gezicht.

Wel stoer hoor dat je het zelf gaat doen:)
Veel succes. Gaat vast mooi worden.

Liefs Hermien

Lida zei

Zo is dat, gewoon de zaag erin, de Annabella's eruit spitten en wat oude tegels neerleggen en daarop houten balken en planken en je hebt een geweldig terras! Maar een gesjouw wordt het wel hoor! Groetjes
Lida

Elsbeth zei

pas je wel op met dat round up ??

Unknown zei

Je hebt helemaal gelijk zus. Zou ik doen. Dat geld weten we wel een leukere bestemming voor. Succes met je gezellige tuintje. Je "lease" zus.

Unknown zei

Je hebt helemaal gelijk zus. Zou ik doen. Dat geld weten we wel een leukere bestemming voor. Succes met je gezellige tuintje. Je "lease" zus.

Supergoof zei

En,... ben je nog helemaal intact???

Anoniem zei

En???? Is het gelukt met de kers weg halen? En nu lekker buiten zitten op je nieuwe terras? Heeft je zoon niet geholpen,hij heeft immers voor ook zo mooi getegeld?
Hier hetzelfde probleem met de kers.Als ik alle pitten zou oprapen,heb ik een gratis pittezak,maar kersen-ho maar.Maar deze boom is al zeker 3 m. hoog!
Succes en ben benieuwd naar het resultaat!
groetjes,
Truus uit zonnig Drenthe

Anoniem zei

[url=http://louboutinshop.co.uk]christian louboutin shoe sale[/url] They record the daily running of the school and are, in effect a diary, frequently offering tantalising glimpses but no detail. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose tilbud[/url] Wnkcxtorm http://canadagoosesweden.com
fevyhj 200129 [url=http://www.canadagoosestorontofactory.ca]canada goose snow[/url] 208217 http://www.officialcanadagooseparkas.ca