donderdag 9 augustus 2012

nog eens paddestoelen

Gedurende de laatste 24 uur, is de oesterzwam nóg groter geworden!
En gisteren kwamen er weer nieuwe broedsels met de post, dus hebben we vandaag maar eens een serieuze boor aangeschaft!
En omdat we tóch aan het winkelen waren, zijn we ook nog even naar de kampeerwinkel in het dorp geweest. Daar vond ik van die bamboe fakkels voor een prikkie! Ik heb ze nu maar zo ergens in de grond geprikt...
Zooo gezellig! Gijs keek het eens aan, en zei "hm, wat nog mist is een offerblok met bloedgootje"... Om vervolgens in een Haka los te barsten, compleet met zang!! (Dat hadden ze ooit geoefend met schoolgym). Jullie begrijpen, ik kon weer voor een verschoninkje.... Wat ben ik toch dol op dat joch!!

5 opmerkingen:

neeftje zei

Heerlijk als ze zo bezig zijn, lekker genieten! Prachtige zwam trouwens, kan je ze ook eten?

Annelies zei

Ik krijg visioenen van een huis dat helemaal verslonden wordt door paddenstoelen, daarna de straat, dan het dorp. Ik denk dat ik een noodkoffertje ga pakken.

Toos zei

Jullie grossieren echt in groot, groter, grootst. Trouwens de knalgele quilt mag er wezen. Ik houd wel van die spannende combinaties.

Martine zei

Wat een geluk dat hij paddenstoelen kweekt en geen andere plantjes.

Bernadette van gils zei

leuk zeg, zo'n actieve zoon en wat een leuk blog heb je, ik ben pas bezig met blogs lezen en heb een poging gedaan er zelf een te maken, alleen krijg ik het niet voor elkaar om zoals bij jou andere blogs rechts te plaatsen. Weet je misschien hoe dat moet, zodat ik jou en anderen daar neer kan zetten en misschien wil jij mijn blog bij jou toevoegen zodat er bij mij ook eens iemand komt kijken. Alvast bedankt voor het eventuele antwoord
groetjes
Bernadette