donderdag 31 mei 2012

Soms zit het mee...

en soms zit het tegen;
Elsbeth zet voor de tweede keer hetzelfde stukje verkeerd om vast....
Of als je je kliko's wilt binnen halen;
En er blijkt een enorm slot aan je kliko en je hek te hangen... Hmmm, t'is wel een serieus slot, daar heb ik wel even werk aan met mijn botte ijzerzaagje, laat ik eerst eens om me heen kijken? En dan valt me op, dat overbuurman Ab wel erg veel om zijn huis hangt... Aaaaaaab? Weet jij hier meer van?? Vast een wraakaktie omdat ik gisteren expres over zijn auto-horretje wilde rijden, tja, dat lag daar mijn naam te roepen, op straat...
Kijk eens hoe mijn hondjes hem adoreren!!
Mijn blokken van mijn behang schieten lekker op, nog zo'n 15 te gaan:
Afgelopen weekend waren we er met de Landrovers op uit. Ik heb zelf niet gereden. Eerst moet er een olie-lekkage verholpen worden. Niet dat mijn larootje niet kán rijden, maar ik moet er om de haverklap olie bij gooien. En die motorkap met dat enorme wiel erop, is nogal zwaar... Bovendien vind ik het heerlijk om mee te rijden, en onderweg lekker in slaap te kunnen sukkelen. We waren naar Bertrix, in België. Daar hebben we zaterdag lekker "gespeeld". Maar na een dag hadden we dat terrein wel gezien. Dus, na een telefoontje in mijn school-frans, zijn we op zondag naar Frankrijk gereden, waar we welkom waren in Inor. Daar gingen de heren helemaal uit hun dak; MODDER!!
en diepe plassen:
Gelukkig zijn we zonder kleerscheuren thuis gekomen! Het was weer een heerlijk weekend, lekker weer en veel pret gehad!!

9 opmerkingen:

Ineke zei

Haha, jij hebt wel een grappige buurman (LOL), om zomaar de container vast te maken met slot. Wat een heerlijke modderbende op de andere twee foto's.
Fijne dag

quilting Jeannet zei

Oh, wat wordt je behangetje M*O*O*I...tot zondag he!

Phyllis zei

Wat een mooie kleuren die behangquilt.. en wat lees ik nu... kom je zondag ook? Tot dan!

Annelies zei

We zien hier dat het voor onze komst ook erg regenachtig is geweest. Je merkt het aan de grond in de Franse tuin. Toch tot nu toe eenmaal een klein buitje in avond en verder alleen maar zon.

KijkDaarIs zei

haha die Elsbeth...ze gaat ook veel te hard..;0)
en je eigense blokken...gedver wat zijn ze mooi!!!
de kleuren..prachtig!!!
het was weer hartstikke gezellie je te zien gisteren....en het rolletje..ik koester het!!..;0)
Fijne dag

Lida zei

Soms is het best lekker om passagier te zijn en ik zie de jongens hier ook weer sleutelen aan hun karretjes, lekker crossen op de Maasvlakte! Maar dit ziet eruit als het serieuzere werk! Sterkte met de gansjes! Groetjes
Lida

aniet67.blogspot.com zei

Wat een gave foto's van die Laro's in de modder!!!
Je quilt schiet aardig op. Succes met alles.

Hubertine zei

Wow dat ziet er serieus uit met de Laro's. Lijkt mij echt heel gaaf om te doen, of mee te rijden!! Je behangblokken worden echt fantastisch.
Groetjes, Hubertine

mieke zei

De behangblokken zien er goed uit.

De auto iets minder !!