donderdag 26 januari 2012

Dat komt er nou van...

Dit is slechts een deel van het slagveld, aangericht met één zwiep van de stofzuigerslang. Wattenschijfjes en q-tips lagen tot bij de keukendeur. Het is ook vragen om problemen, met een gejaagd gevoel het huishouden doen. Gejaagd ja!! Ik heb wel wat anders te doen dan schoonmaken!
Ik heb gisteren eens even mijn scraps bij elkaar gezocht en heb besloten de hele zwik tot vierkantjes te versnijden. Sommige zakken liggen er al jaaaaren, maar ineens krijg ik haast. Stom he? Alsof die scraps pootjes krijgen als ik niet snel het mes er in zet... Alhoewel, met een huishouden van Jan Steen kun je van alles verwachten!

En wat bracht deze week nog meer? Nou, maandag hadden we bee bij Bep! Wát een leuke dag!! Heerlijk gelachen en als icing on the cake ook nog even naar de winkel in Zutphen.
Dinsdag heb ik heerlijk gewerkt, zomaar een dag met z'n drieën, Elsbeth Annelies en ikke. Gossamme, wat een gezelligheid!! En wat hebben we lekker veel af gekregen voor de beurs in Parijs!
Gisteren heb ik mijn tijd grotendeels verbeuzeld met het aaien van scraps;, aaaah, die zijn nog van die quilt, en aaaah, en oooh enz.. Vandaag dan tenslotte een boel blokjes in elkaar gezet voor een winkel-project, gehuishoud of huisgehoud of gehoudhuist. Nu zou ik dus met mijn scrapjes kunnen gaan spelen, ware het niet dat ik met vrienden heb afgesproken....

10 opmerkingen:

Judith zei

Wat ziet t er gezellig uit. Lekker bij bep thuis, met z'n alle aan de thee, stofjes en veel babbels! Heerlijk! En wat heb je een mooie stofjes!!! En dat huis staat er langer dan wij er zijn, dus rustig aan met het huishouden.

Anoniem zei

En die huishoudelijke ramp is niet eens gebeurd door het uitglijden in de keuken!
Doe je wel een beetje voorzichtig met het huishouden?
Met die lapjes komt het wel goed, maar ik ken het gevoel.
Die lapjes zijn soms zóó belangrijk..Je hebt al aardig wat blokjes gesneden. En weer hard gewerkt. Wat een leuke lapjes heb je weer gescoord. Wat een rijk bezit.
Ben benieuwd naar het resultaat van deze scraplapjes.
groetjes,
Marjo

KijkDaarIs zei

haha..dacht even dat het "hondje" weer bezig was geweest!!!
maar ik snap het..met het in het vooruitzicht om met lappies in de weer te gaan...daar wordt toch iedereen hartstikke haastig en nerveus van!!!...
pjieeew...wat een schatkistje heb je....
En de bee was gezellig...verheug me op het vervolg!!!!!

Bertie zei

Leuk met elkaar een avondje quilten, ziet er zeer gezellig uit:)) Mooie stofjes! en een prachtige quilt die op de grond ligt:))

Lida zei

Ik ken dat, hier wil ik ook zo graag liever spelen met mijn stofjes en draadjes, maar helaas het huis gaat voor! groetjes
Lida

mieke zei

Ja, dat huishouden.
Eigenlijk zou je de deuren tegen elkaar open moeten kunnen zetten, een wind er door en alles is dan weer netjes.
Hahahha als dat zou kunnen !

Johanna Zweden zei

Heerlijk zo een dagje uit, en ja dan huishouden! grrrrrrr denk dat vele daar een hekel aan hebben

Fijn weekeinden
groetjes Joke

Elsbeth zei

hè ben toch zo blij dat je m'n billen er niet op hebt gezet - charmante pose hoor :-)))

monique zei

Trap inmiddels weer clean? Lekker bezig!!! Maar goed om te zien dat zulke H.H-catastrophes ook elders gebeuren, en niet alleen in dit pand:)
groetjes

Guusje, zei

Dat ziet er gezellig uit, gelukkig heb je het achter de rug en kun je weer heerlijk met lapjes verder, Gezellig zo'n bee en wat een heerlijke stapel nieuwe lapjes heb je.