maandag 29 juli 2013

Soms zit het tegen....

Jawel hoor, hier gaat ook wel eens wat mis! Zo heb ik laatst, na een gezellig etentje aan de Oudegracht in Utrecht, mijn Iphone in het water laten vallen... Vette frietvingers en grabbelen naar je telefoon, bleek geen handige combi! Hij kletterde eerst nog op de kade, leek nog te redden, maar helaas, PLONS! Gelukkig hebben we de foto's nog...

Dat was toch behoorlijk schrikken hoor, in een klap mijn hele sociale leven op de bodem van de Oudegracht! Ik voelde me de rest van de avond behoorlijk gehandicapt. Maar, we hebben in ieder geval voor vermaak gezorgd, voor de mensen op de terrassen. Helaas ligt de phone nog steeds op de bodem... En na een korte onrustige nacht, stond ik trappelend van ongeduld bij de plaatselijke Vodafone, een nieuwe phone te pinnen. Het leed is dus geleden, afgezien van het financieele plaatje dan!
Verder hebben ik Gijs en ik, in plaats van zomervakantie, onze "baanpermissie" voor golf gehaald. Het was een Groupon aanbieding, praktijk en theorielessen, met examen. Dat was erg leuk, behalve dan, dat het errug heet was, en daar kunnen Gijs en ik minder goed tegen... Wij zijn van het type, dat met dit weer binnen zit. Nu stonden we dus in de gloeiende zon, en geloof het of niet, mijn benen zijn van die twee dagen geen sikkepitje bruiner geworden... Maar wat geeft het, wij mogen golfen nu!!
Op lapjes-gebied valt er nog steeds weinig te melden. Gisteren heb ik voor het eerst sinds weken weer lapjes gesneden, voor een log-cabin. Gelukkig kan ik de komende twee weken mijn hart weer ophalen, want ik werk twee hele weken bij den Haan en Wagenmakers. Nog even ter info; de winkel heeft vakantie-rooster, we zijn van 10 tot 16 uur open!!

5 opmerkingen:

Berna zei

Jeetje wat een schrik. Ik zou me geen raad weten als mijn telefoon het diepe in dook. Ach, wie weet kan mijn moeder me nu eens bellen. Haar as is verstrooid in de Utrechtse wateren ­čśä.
Geniet van de winkel de komende twee weken. Het is te hopen dat het er komend weekend uit te houden is als het weer tropische temperaturen worden.

Miranda zei

guttegut...da's even een kleine ramp! Het leed is geleden, de mensen vermaakt en hup...met een nieuwe phone kun je eindelijk weer verder leven...hihi.
Groetjes

Anoniem zei

Och arme jij! 'kHad gelijk een collecte gehouden onder de kijkers voor het aangenaam vermaken! (lol)
Werk ze het komend weekend ('k blijf ook liever binnen met warm weer)-is er geen airco in de zaak,anders maar met lapjes wapperen.
groetjes,Truus uit Drenthe

ps Wat een ontdekking heb je gedaan op internet door het Pauperparadijs te lezen!
Dat boek heb ik ook gelezen,vandaar mijn vraag.Zal eens bij de bieb kijken naar het andere boek.

Sis Voorn zei

Bah... telefoon weg....bah
ZoHo.. baanpermissie... ik heb een baas met handicap 2 (!)... dus vertel mij wat over golfen ;)

Guusje, zei

O wat naar telefoon in de gracht. Hilarisch zal het zeker zijn geweest. Knap hoor om je golfdiploma te halen.