donderdag 8 maart 2012

Even wat nieuwe plaatjes, het is zo leeg hier!!

Vandaag heb ik nogal wat onverwachtte vrije tijd; zat ik er vorige week nog zo bij:
nu zit ik er zo bij:
Nee hoor, geen ski-incidentje! Deze kluns is gisteravond onhandig geweest, tijdens het laatste rondje met de honden. Zo sta je nog stevig in je laarzen, zo lig je languit op straat, met een verdraaid pootje... Niet te geloven, na al die smakkers van vorige week; wij waren met broer, zus, moeder, kinderen en respectieve aanhang in Oostenrijk. Met z'n 15en om precies te zijn. Oergezellig!! Kijk:


Ik heb zelfs nog even op een snowboard gestaan, maar dat was echt vragen om ongelukken. Na een paar keer loeihard vallen op knieën of achterwerk, heb ik dat onding teruggebracht naar de "Verleih". Gijs ook, we zijn er niet voor in de wieg gelegd. Mij rest slechts een pijnlijke herinnering, blauwe knieën, een gedeukt ego en deze foto:Ooo wat is dat toch gevaarlijk, wintersport. En heus, ik heb een paar legendarische valpartijen meegemaakt. Laten we zeggen, ik ben geen ster-skieër!  Maar nooit hoor je over de gevaren van het uitlaten van je honden. Niksniet voorbereidende klasjes op sportscholen, speciaal schoeisel of trainings-schema's. Welnee, je wordt als hondenbezitter gewoon in het diepe gegooid! Zoek het maar uit!! Tja, dat moet een keer misgaan... Want zonder begeleiding ga je dat wandelen toch onderschatten!
Nadat ik was opgekrabbeld en de aarde onder mijn nagels had verwijderd, liep ik toch nog met verbazend gemak naar huis. Mooi, niets aan de hand, gelukkig! Maar om 3 uur 's nachts werd ik wakker vanwege de pijn in mijn voet. Zelfs er naar kijken deed al pijn... Vervelend, want ik moest vandaag en morgen werken bij dH&W! Wat ook heel vervelend is, is dat ik in mijn overmoedigheid van "dat honden uitlaten heb ik wel onder de knie", maandag avond een derde hondje heb geadopteerd... Een hondje in Spanje dat ik in oktober vorig jaar op internet zag staan. Destijds ben ik dus voor Scooby gegaan, maar dat spaanse kereltje wilde niet meer uit mijn gedachten.... Na maanden van wikken en wegen, heb ik het dus gedaan! Dit mannetje zit al 2 1/2 jaar in het asiel in La Linea en hij is pas 3 jaar oud. Als ik nou ook nog eens vertel dat hij heel erg op Mollie lijkt, dan snappen jullie dat ik geen schijn van kans had. Avond aan avond heb ik naar zijn foto en filmpje zitten staren... Als alles goed gaat en hij gezond wordt verklaard, komt hij volgende week op Vliegveld Rotterdam aan!
Zijn naam is Pepino, klik hier voor het filmpje!!

16 opmerkingen:

Ineke zei

Oei, dat is minder, zomaar je enkel verzwikken tijdens het uitlaten van je hond. Sterkte en een spoedig herstel. Het is wel een snoepie, die Pepino(leuke naam)

Else zei

Oh Fien toch, een week op de latten niets aan de hand op die gedeukte ego na! Gaat ze op haar .... met de honden, AUWie. Heel veel sterkte met je pootje, ik zal nog fff wachten met aan komen, lees wel als je weer mobiel bent. Of als ik wat voor je kan doen, heb je genoeg koffie in huis? knuffel Else

josé zei

Sterkte met je pootje, heel vervelend hoor.

Pepino is een schat filmpje bekeken. Of je er nu twee heb of drie maak ook niet uit.

Hij komt bij jou goed terecht. Ik had dit filmpje al eerder gezien volgens mij bij jou.

Succes met je enkel en Pepino volgende week met ophalen. Ik hoop dat hij bevalt.

Groetjes José

J

aniet67.blogspot.com zei

Sterkte met je voet! En tegen zulke trouwe hondeoogjes kan je moeilijk nee zeggen.

groetjes,
Anita

GRANNY'S HOUSE zei

Hopelijk gaat het snel beter met je voet.
Wat heb je er weer een poepie van een hond bij.

Groetjes
Ines

Marloeskreatief zei

wat goed en leuk voor pepino,sterkte met je voet,filmpje gekeken maar dat kan ik beter niet doen zo zielig voor die honden daar.heb een mopshond daar houd ik het voorlopig maar even bij veel plezier met het hele span ,gr marloeskreatief

Elsbeth zei

goh, het ziet er bij jouw bergen een beetje net zo uit als hier (hoor mij, ben 1 keer in mijn leven op een berg, haha) vooral de lange tafels met borden friet zien er hetzelfde uit :-). Wat een snoepie van een hond!!

Annelies zei

Nou, zag ik net uit naar een gezellige dag met je morgen ! Heel veel beterschap, maar dat heb ik geloof ik al tien keer gezegd door de telefoon.

Lida zei

Hoi Lotgenote, hier zijn de schaafwonden net geheeld, maar mijn linkerhand en been zijn nog steeds heel pijnlijk, net al het slaapbeen en mijn jukbeen, daar voel ik de kneuzing ook nog en mijn blauwe oog is nu geel!Ja hondjes (nu ja honden) uitlaten is een heel gevaarlijke bezigheid en Tara gaat volgende week weer op cursus om alsnog een gehoorzame en lieve niet trekkende hond te worden! Sterkte met je voet! Groetjes
Lida

MARJO zei

He, Joos, wat naar, zo´n valpartij.
Maar gelukkig is er niets gebroken, het kan nl. altijd nog erger, toch?
Hoewel kneuzen gigantisch pijnlijk is.
Het zat er wel in dat je voor het spanjaardje zou gaan. Zo langzamerhand krijg je een kennel...
Sterkte met je pootje en alvast veel geluk met je nieuwe viervoeter.
En hopelijk geen valpartijen meer.
groetjes,
Marjo

mieke zei

Ojé, een ongelukje zit in een klein hoekje ! Sterkte met je voet en succes met de hond volgende week.

Josephine zei

@Lida; Oooo, zie je nou wel, het is gewoon topsport! Jij bent helemaal in de lappenmand beland zeg! Dan valt het bij nog mee...

Yvonne aka sommeke zei

Snelle beterschap met 't pootje en Pepino valt met z'n kontje in de boter bij jou!

katrien zei

Beterschap hoor.
Leuke plaatjes van jullie ski-trip.Ik was vorige week ook in Oostenrijk,Waar waren jullie ?
een stille lezer.

KijkDaarIs zei

ahhhhh...hoe is het nou???
hopelijk gaat het al weer wat beter!!!
heb je wel lekker tijd om te quilten..wha haha...( foei toch gerda..*Ü*)
en alweer een hondje erbij...jeetje moet je er drie uitlaten..doe je wel voorzichtig!!!!
Fijn weekend..

neeftje zei

Auw, pijnlijk! Veel beterschap!