woensdag 11 december 2013

Singer Featherweight te koo! VERKOCHT!!!!


Jawel hoor, ik leef nog! Alive and kicking zelfs!! Bijzonder druk met de studie en nochtans alle studiepunten behaald! Waarom het zo stil is hier? Nou, deels vanwege de studie, maar vooral vanwege het feit dat mijn google-account voor blogger plotsklaps aan mijn UvA-account gekoppeld bleek te zijn!  Als ik inlog op blogger kom ik op mijn UvA-pagina! Gelukkig heb ik ontdekt dat de Blogger-app op mn ipad nog werkt..... dus daar ben ik weer!! 

Afgezien van het weekendje weg met het personeel van Petra Prins in Zutphen en wijzelf van den Haan en Wagenmakers, heb al ik al 4 maanden niet met lapjes gespeeld.... Tja, andere prioriteiten en niet alleen de studie, hahaha! Mijn Bernina heeft in de tussentijd een grote beurt gehad en is daarna niet meer uit zijn koffer geweest! En daarom vind ik dat het tijd wordt om afscheid te nemen van mijn Featherweight! DUS, voor wie er nog op zoek is naar een goedverzorgde Featherweight als kerstcadeau, voor €250 of een aannemelijk bod is hij voor jou!

Nu duik ik weer in de boeken, volgende week is het tentamenweek!! Daarna mag ik eindelijk van een welverdiende vakantie gaan genieten!